Leiderschap
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,page-child,parent-pageid-655,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Leiderschap

Inspirerend leiderschap:
richting, verbinding en motivatie

 

Download hieronder het gratis hoofdstuk uit het boek ‘Ongezien Resultaten’ met de 6 kritieke succesgebieden van leiderschap en praktische tips.

Het basisprincipe is eenvoudig: resultaten is een kwestie van samenwerken. Als de samenwerking tussen manager en medewerkers verandert in functie van de gewenste resultaten, zal de teamdoelstellingen gerealiseerd worden.

Onze aanpak: vier mogelijke oplossingen

  1. Individueel Coaching traject:

Een traject waar we in 5 sessies de leidinggevende begeleiden naar de gewenste doelstellingen.

Aanpak is volledig tailor made en de praktijkoefeningen worden door de coachee zelf aangebracht.

Tussen de verschillende sessies werkt men actiepunten uit, concrete projecten krijgen vorm en is de communicatielijn met de coach open.

  1. Leiderschapsontwikkeling traject:

In functie van het businessplan kunnen we een opmaat programma met strategische management- en leiderschapscompetenties ontwikkelen voor één of meerdere groepen.

  1. Een Incompany Academy:

Een Academy met opmaat programma, resultaatgerichte opdrachten en projecten. Interne coaches kunnen dit mee begeleiden en ondersteunen

  1. Het Get Results Together programma:

Dit programma begeleidt gedurende vier maanden een team van managers en inspireert met de meest trefzekere en innovatieve technieken die vandaag beschikbaar zijn.

Een gemeenschappelijke leiderschapsstijl wordt bepaald -in functie van de gewenste resultaten- en biedt concrete handvatten voor de leidinggevenden.

Wederzijdse verantwoordelijkheid vormt de hoeksteen van onze aanpak. Medewerkers worden rechtstreeks betrokken bij het project en krijgen duidelijke signalen over wat er van hen verwacht wordt qua ownership, initiatief nemen, zelfstandig werken, verantwoordelijkheid nemen, betrokkenheid, veranderingsbereidheid, open dialoog…

Het meetinstrument Get Results Together brengt de samenwerking tussen de manager en zijn medewerkers precies in kaart.

 

Download hieronder het gratis hoofdstuk uit het boek ‘Ongeziene Resultaten’ met de 6 kritieke succesgebieden van leiderschap en praktische tips.

Testimonials