Cultuur
460
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-460,page-child,parent-pageid-651,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Cultuur

Cultuurverandering is dé hefboom
naar de gewenste resultaten.

 

Na een cultuurmeting weten we precies wat de sterke punten en aandachtspunten van de organisatie zijn. We hebben een objectieve kijk op de huidige situatie. Uiteraard is dit maar een eerste stap in de richting van een veranderingsproces.

Moeten we dan altijd veranderen? In de meeste gevallen zal blijven doen wat we vandaag al doen, leiden naar meer van hetzelfde. Ambitieuze doelstellingen dwingen ons de begane paden te verlaten en resoluut te kiezen voor een positieve verandering.

Op basis van de onderzoeksresultaten van de cultuurmeting zullen we samen met het Management Team de cultuuromslag definiëren:

  • Wat zijn de sterke punten van onze organisatie die we kunnen versterken?
  • Wat zijn de huidige hindernissen en obstakels die verhinderen dat we groeien en bereiken wat we willen?
  • Wat zijn de ongeschreven regels in onze organisatie die als een stoorzender werken?
  • Hoe kunnen we de sluimerende toxische elementen neutraliseren?
  • Hoe kunnen we medewerkers (nog) beter inspireren en motiveren?
  • Hoe kunnen we wederzijdse verantwoordelijkheid en ownership verankeren in de organisatie?

Deze cultuuromslag -overzichtelijk op een A4 document-, leidt tot een aantal Quick Wins en concrete projecten die opgeleverd worden binnen de 6- 12 maanden.

Download het gratis hoofdstuk uit het boek ‘Ongeziene Resultaten’ met een casework over de ongeschreven regels en praktische tips.

Testimonials