Het Zenit-Team
495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-495,page-child,parent-pageid-657,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Het Zenit-Team

Ontdek het Zenit-Team

 

Onze coaches, trainers en consultants worden gewaardeerd voor hun no nonsens en praktische aanpak. Het zijn professionals die na een universitaire opleiding, ervaring hebben opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. Ze hebben één zaak gemeen: een ambachtelijke gedrevenheid om u te begeleiden in het behalen van de gewenste resultaten.

Voor internationale opdrachten kan U rekenen op een netwerk van Zenit Associates.

 

  • Marcel Van der Avert

MARCEL@ZENIT.BE

Marcel Van der Avert studeerde economische sociologie (Universiteit Antwerpen) en en heeft een operationele ervaring als onderzoeksmedewerker, executive consultant, divisiedirecteur en bedrijfsleider.

Als managing director van ZENIT heeft hij meer 25 jaar ervaring in het begeleiden van strategische projecten, veranderingsprocessen, leiderschapsontwikkeling en het coachen van groepen naar betere resultaten. Hij is een ervaren persoonlijke coach van CEO’s, managers en directieleden.

Marcel ontwikkelde drie meetinstrumenten die internationaal gebruikt worden om de effectiviteit van teams te verbeteren.

Marcel is auteur van managementboeken die als bestsellers vertaald werden in het Engels en Frans.

U kan Marcel Van der Avert rechtstreeks contacteren:

Email: marcel@zenit.be

Tel.: + 32 (0)475 49 27 96

Linkedin

 

  • Els Cammaerts

ELS@ZENIT.BE

Els is Master in de Biologie (Universiteit Gent) heeft gewerkt bij IBM, Lenovo en Johnson & Johnson Medical.Zij heeft een operationele ervaring als Sales Manager, Sales Force Effectiveness Manager Benelux en Product & Marketing Manager. Hierbij is Els betrokken geweest bij diepgaande change projecten. Bij ZENIT is Els Senior Consultant. Zij begeleidt “Get Results Together” veranderingstrajecten en is gespecialiseerd in het optimaliseren van Sales Performance.

U kan rechtstreeks contact opnemen met Els Cammaerts:

Email: els@zenit.be

Tel: +32 (0)475 55 88 90

Linkedin

 

  • Melanie Van der Avert

MELANIE@ZENIT.BE

Melanie is Master in Arbeids-, Personeel- en Organisatiepsychologie (KULeuven). Na haar studies werkte ze aan de KULeuven als academisch assistent en stagecoördinator. Het HR-landschap heeft ze verkend als recruitment consultant, HR-generalist en L&D-assistent. Ze heeft ervaring met projecten rond het vertalen van de bedrijfswaarden naar concreet gedrag. Bij ZENIT is Melanie consultant, coach & trainer. Zij begeleidt veranderingstrajecten rond het verbeteren van de samenwerking binnen en tussen teams en het optimaliseren van Ownership.

Ze doet ook individuele coachings en trainings rond het verbeteren van communicatievaardigheden, emotionele intelligentie, ownership en samenwerking (DISC).

U kan rechtstreeks contact opnemen met Melanie Van der Avert:

Email: melanie@zenit.be

Tel: +32 (0)472 82 64 38

Linkedin

Testimonials