Boeken
504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-504,page-child,parent-pageid-660,bridge-core-3.2.0,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Boeken

Boek Ongeziene Resultaten Marcel Van der Avert

Ongeziene resultaten

Marcel Van der Avert

U wenst buitengewone en duurzame resultaten? Als u altijd blijft doen wat u vandaag doet, zult u morgen dezelfde resultaten verkrijgen. In dit boek toont Marcel Van der Avert u hoe het anders kan. Richt uw aandacht niet uitsluitend op de klassieke kengetallen en aanpak, maar heb ook oog voor en oor naar de verborgen processen die kunnen helpen om uw ambities te vervullen. Ongeziene resultaten illustreert hoe het neutraliseren van ongeschreven regels, limiterende waarden en beperkende overtuigingen als resultaatversnellers werken. Ook een alternatieve methode van samenwerken tussen leidinggevenden en medewerkers leidt tot ongeziene, positieve effecten. Centraal in dit boek staan onmiddellijk toepasbare methodes die leiden tot concrete resultaten in elk team of elke organisatie.

Wat anderen zeggen over ‘Ongeziene resultaten’

Trailer

Resultaten! Een managementroman met werkboek

Marcel Van der Avert

In 2004 schreef Marcel Van der Avert het boek “Hoe een betere samenwerking leidt tot meer productiviteit, betrokkenheid en winst”. Dit is een managementroman met werkboek en iedere lezer kan via een online test persoonlijk advies krijgen over de eigen leiderschapsstijl. Er werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht en het boek werd bij vele veranderingsprocessen gebruikt door leidinggevenden en medewerkers. Het boek werd vertaald in het Engels en Frans.

Wat anderen zeggen over ‘Resultaten’

Bestel uw exemplaar    Bestelling    Facturatieadres

    Verzendingsadres (u mag dit leeg laten indien zelfde als facturatieadres)
    Velden met * zijn verplicht