Zenit Inspiratie Workshop


Dinsdag 23 november 2021 om 13.30 u.


Bij essentiële veranderingsprocessen is het noodzakelijk dat medewerkers initiatief nemen om meer verantwoordelijkheid op te nemen en optimaal zelfstandig te werken. Bij projecten rond Ownership zijn de resultaten echter dikwijls niet concreet voelbaar op de werkvloer en de impact op strategische prioriteiten is minimaal.

Kernvraag is dan ook: hoe kunnen we ownership structureel én duurzaam verankeren in een organisatie?

Als je op zoek bent naar mogelijke oplossingen, dan willen we je graag uitnodigen op onze workshop. Ervaringsuitwisseling, inspirerende casework, onze innoverende methode en nieuw meetinstrument staan centraal op de agenda.

Wie?
CEOs, bedrijfsleiders, managers, afdelingsverantwoordelijken en HR-managers.

Waarom deelnemen aan dit event?
In een minimum van tijd een maximum aan tips, adviezen en ideeën die bruikbaar zijn voor uw organisatie en uw persoonlijke uitdagingen.

Programma:
13u00
Onthaal
13u30
Ervaringsuitwisseling: wat werkt en wat werkt er niet?
Hefboom naar veranderingen: een haarscherpe foto maken van de huidige situatie.
15u30
Casework: van meting tot actieplan.
17u00
Netwerk receptie

Praktisch:
Locatie: We hebben gekozen voor een rustige en inspirerende plek in een groene omgeving.
Oxdonkstraat 168. 1880 Kapelle op-den Bos (015 71 00 52).
https://www.koningsteen.be

Indien u een persoonlijke uitnodiging ontvangt, zijn er voor u geen kosten verbonden aan de deelname.
Inschrijven
"Meer dan 20 jaar heb ik bij verschillende bedrijven samengewerkt met Marcel Van der Avert en zijn team. Op het vlak van strategiebepaling en diepgaande culltuurverandering is Zenit een échte trendsetter op de markt. Met hun state-of-the art aanpak en innovatieve methodes, hebben zij in belangrijke mate bijgedragen aan duurzame veranderingsprocessen."
William De Plecker HR Director Realdolmen
Zenit heeft ons begeleid in het opmaken van een strategisch plan en de vertaalslag naar alle medewerkers. Door de verschillende sessies met management én medewerkers is de manier van samenwerken drastisch veranderd. Niet alleen omzet en winstmarge, maar ook klanten- en medewerkerstevredenheid zijn hierdoor de afgelopen jaren opmerkelijk verbeterd.
Peter Van den Eynde CEO Wijngaard Natie
Op vele vlakken zijn ze perfect. Dan is het ook logisch dat je betaalt voor kwaliteit, maar het is waar voor het geld. Positief bij Zenit is dat er geen verdoken kosten zijn, maar duidelijke prijsafspraken all-in. Achteraf komt er geen aap uit de mouw.
Q*For referentenonderzoek Citaat over de prijs-kwaliteitverhouding uit het Q*For referentenonderzoek