Persoonlijke Coaching


Krachtige coachinginterventies verbeteren de individuele productiviteit en zorgen ervoor dat mensen het beste van zichzelf geven.

Het succes van organisaties wordt grotendeels bepaald door managers en medewerkers met een strategische impact op de organisatie. Als zij zich niet goed ‘voelen’ of als een leerproces voor bepaalde competenties moeizaam verloopt, zal een gemeenschappelijk trainingsprogramma niet zo effectief zijn. In een intensief, maar vooral persoonlijk, begeleidingsprogramma kan men de gewenste persoonlijke veranderingen in gang zetten.

 

Executive Coaching


De transformatie van een organisatie begint bij persoonlijke transformatie. Studies en literatuur zijn het er volmondig mee eens: indien de leiders van een organisatie niet werken aan hun persoonlijk ontwikkeling en groei, zal er in de organisatie ook niets veranderen.

De meest succesvolle leiders werken aan het versterken van hun sterke kwaliteiten, maar durven zichzelf ook in vraag te stellen. Hoe kan ik verbeteren? Wat kan ik anders aanpakken? Hoe kan ik nog betere resultaten behalen?

In onze executive coaching begeleiden we CEO’s, directeurs en managers die open staan voor persoonlijke groei. De persoonlijke ontwikkeling zorgt voor meer balans en tevredenheid, maar zeker ook tot meetbare verbeteringen van de organisatie resultaten.

 

Field Coaching


Na een intakegesprek worden éen-op-éen coaching sessies ingevuld in functie van de gewenste doelstellingen.

Veruit de meest efficiënte manier om snel tot resultaten te komen is een duo-bezoek bij meerdere klanten. Een vooraf besproken focus wordt onmiddellijk na het gesprek door feedback geanalyseerd.

Aan de hand van een persoonlijke profielanalyse van de account manager, wordt ook feedback gegeven over mogelijkheden om meer flexibel in te spelen op de persoonlijkheid van de klant.
Ik zou nog graag met hen samenwerken in de toekomst. Ze zijn heel professioneel. Hun medewerkers zijn van een goed niveau. Het is een bedrijf in een goede harmonie.
Q*For referentenonderzoek Citaat uit het Q*For referentenonderzoek