Missie & waarden

Onze missie:

Organisaties begeleiden naar betere resultaten door het verhogen van motivatie, betrokkenheid, creativiteit en productiviteit.

 

Onze kernwaarden

  • Integriteit
  • Innovatie
  • Het verschil maken
  • Professionalisme
  • Resultaatgericht

 

Meer over ons

Team

Onze trainers en consultants worden gewaardeerd voor hun no nonsense en praktische aanpak. Het zijn professionals die na een universitaire opleiding, minstens 10 jaar ervaring hebben opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. Ze hebben één zaak gemeen: een ambachtelijke gedrevenheid om u te begeleiden in het behalen van de gewenste resultaten.

 

Lees meer

Referenties

We hebben 25 jaar ervaring in het uitbouwen van duurzame partnerships met organisaties, maar we werken ook met plezier samen aan één project. En dit met KMO’s, familiebedrijven, multinationale bedrijven, non-profit- en overheidsorganisaties. Qua sectoren hebben we zowat in alle branches ervaring opgedaan.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in België en Nederland, maar we we hebben ook heel wat internationale opdrachten afgewerkt.

 

Lees meer

Zenit in de pers

Hier vindt u persartikels uit kranten, tijdschriften, vakmagazines en interne bedrijfspublicaties. Het kan gaan over een  project, bespreking van een boek door een Zenit Consultants, een specifieke case…

 

Lees meer

Testimonials

Hier laten we klanten aan het woord over onze samenwerking. Het is een mix van anonieme citaten die werden opgetekend tijdens een onafhankelijke audit door een extern kantoor (QFor erkenning). Maar er staan ook citaten van klanten die we het rechtstreeks gevraagd hebben.

 

Lees meer

KMO Portefeuille

Via de KMO-portefeuille kunnen kleine en middelgrote ondernemingen tot 40% subsidies aanvragen bij Agentschap Ondernemen voor opleidingen en advies die bij Zenit worden ingekocht. Wij zijn erkend voor zowel advies als opleiding.

 

Lees meer

"Meer dan 20 jaar heb ik bij verschillende bedrijven samengewerkt met Marcel Van der Avert en zijn team. Op het vlak van strategiebepaling en diepgaande culltuurverandering is Zenit een échte trendsetter op de markt. Met hun state-of-the art aanpak en innovatieve methodes, hebben zij in belangrijke mate bijgedragen aan duurzame veranderingsprocessen."
William De Plecker HR Director Realdolmen