Banner sales performance
Hoe veranderingsbereid is uw sales medewerker? Hoe strategisch kan hij denken? In welke mate is zijn empathisch vermogen aanwezig om zich als een kameleon doorheen het netwerk van zijn klanten te wandelen? Hoe resultaatgericht is hij om het toekomstperspectief van de organisatie waar te maken? Hoe sterk staat hij in zijn schoenen om een gesprek met een CEO te voeren op strategisch niveau?

De antwoorden op deze vragen zijn niet alleen cruciaal tijdens een groeitraject, maar ook bij het opstellen van een ontwikkelingsplan voor mensen die uw bedrijf van morgen naar de top willen brengen en/of houden.

Een combinatie van meetinstrumenten, field observaties en een dieptegesprek geven een haarscherp beeld van de capaciteiten en de attitude van uw salesmensen. Het output rapport formuleert eveneens adviezen naar coaching en verdere resultaatgerichte actiepunten.
“Ongeziene Resultaten is een boek dat je als manager moet gelezen hebben: soms confronterend, soms grappig, maar met heel veel realiteitszin. Het zou onverstandig zijn dit boek niet te delen met uw naaste medewerkers.” .