Bij essentiële veranderingsprocessen is het noodzakelijk dat medewerkers initiatief nemen om meer verantwoordelijkheid op te nemen en optimaal zelfstandig te werken. Bij projecten rond Ownership zijn de resultaten echter dikwijls niet concreet voelbaar op de werkvloer en de impact op strategische prioriteiten is minimaal.

Kernvraag is dan ook: hoe kunnen we ownership structureel én duurzaam verankeren in een organisatie?

Als je op zoek bent naar mogelijke oplossingen, dan willen we je graag uitnodigen op onze workshop. Ervaringsuitwisseling, inspirerende casework, onze innoverende methode en nieuw meetinstrument staan centraal op de agenda.

 

 

 

 

 

Wie?

CEOs, bedrijfsleiders, managers, afdelingsverantwoordelijken en HR-managers.

 

Waarom deelnemen aan dit event ?

 

 • In een minimum van tijd een maximum aan tips, adviezen en ideeën die bruikbaar zijn voor uw organisatie en uw persoonlijke uitdagingen.


 

Programma:

 

 • 13u00
  Onthaal

 • 13u30
  Ervaringsuitwisseling: wat werkt en wat werkt er niet?


Hefboom naar veranderingen: een haarscherpe foto maken van de huidige situatie.

 • 15u30
  Casework: van meting tot actieplan.

 • 17u00
  Netwerk receptie


 

Praktisch:

 

 • Locatie
  We hebben gekozen voor een rustige en inspirerende plek in een groene omgeving.
  Oxdonkstraat 168. 1880 Kapelle op-den Bos (015 71 00 52)

 • https://www.koningsteen.be


 

 • Indien u een persoonlijke uitnodiging ontvangt, zijn er voor u geen kosten verbonden aan de deelname.

"Bij een fusie is de integratie van de twee bedrijfsculturen erg belangrijk. Marcel Van der Avert heeft ons hierbij meesterlijk geholpen en dit op een manier die het vertrouwen van onze medewerkers heeft gewonnen en voor de directie resulteerde in krachtige en resultaatgerichte actiepunten. Aanvullend hebben we met het management comité het "Get Results Together" traject doorlopen. Hierbij stond open dialoog met medewerkers, vertrouwen en betrokkenheid centraal. Dit was geen vrijblijvende aanpak en het heeft onze organisatie danig dooreengeschud. Het heeft echter de gewenste resultaten opgeleverd en concrete veranderingen en verbeteringen in gang gezet".
Mieke Verstraeten Operations Director Induver