Ons team

Onze trainers en consultants worden gewaardeerd voor hun no nonsense en praktische aanpak. Het zijn professionals die na een universitaire opleiding, minstens 10 jaar ervaring hebben opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. Ze hebben één zaak gemeen: een ambachtelijke gedrevenheid om u te begeleiden in het behalen van de gewenste resultaten.

Voor internationale opdrachten kan U rekenen op een netwerk van Zenit Associates over heel de wereld.

 

Marcel Van der Avert

Marcel Van der Avert studeerde economische sociologie (Universiteit Antwerpen) en en heeft een operationele ervaring als onderzoeksmedewerker, executive consultant, divisiedirecteur en bedrijfsleider.

Als managing director van ZENIT heeft hij meer 20 jaar ervaring in het begeleiden van strategische projecten, veranderingsprocessen, leiderschapsontwikkeling en het coachen van groepen naar betere resultaten. Hij is een ervaren persoonlijke coach van CEO’s, managers en directieleden.

Marcel ontwikkelde drie meetinstrumenten die internationaal gebruikt worden om de effectiviteit van teams te verbeteren en doceert aan verschillende managementscholen.

Marcel is auteur van managementboeken die als bestsellers vertaald werden in het Engels en Frans.

U kan Marcel Van der Avert rechtstreeks contacteren:

Email: marcel@zenit.be
Tel.: + 32 (0)475 49 27 96

Linkedin

Els Cammaerts

Els is Master in de Biologie (Universiteit Gent) heeft gewerkt bij IBM, Lenovo en Johnson & Johnson Medical.
Zij heeft een operationele ervaring als Sales Manager, Sales Force Effectiveness Manager Benelux en Product & Marketing Manager. Hierbij is Els betrokken geweest bij  diepgaande change projecten.
Bij ZENIT is Els Senior Consultant. Zij begeleidt “Get Results Together” veranderingstrajecten en is gespecialiseerd in het optimaliseren van Sales Performance.

 

U kan rechtstreeks contact opnemen met Els Cammaerts:
Email: els@zenit.be
Tel: +32 475 55 88 90

Melanie Van der Avert

Melanie is Master in Arbeids-, Personeel- en Organisatiepsychologie (KULeuven). Na haar studies werkte ze aan de KULeuven als academisch assistent en stagecoördinator. Het HR-landschap heeft ze verkend als recruitment consultant, HR-generalist en L&D-assistent. Ze heeft ervaring met projecten rond het vertalen van de bedrijfswaarden naar concreet gedrag (Tips4Talent).
Bij ZENIT is Melanie consultant, coach & trainer. Zij begeleidt veranderingstrajecten rond het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen en het optimaliseren van Ownership. Daarnaast geeft ze individuele coaching of training in groep met een persoonlijke profiel analyse (DISC) of emotionele intelligentie analyse (TEIQue).

 

U kan rechtstreeks contact opnemen met Melanie Van der Avert:
Email: melanie@zenit.be
Tel: +32472 82 64 38

Inge Simons

Inge heeft een Master in Business Administration, is Klinisch Psychologe, en heeft een postgraduaat in Strategische Marketing.

Ze heeft meer dan 20 jaar internationale business ervaring, verspreid over verschillende sectoren. Inge bekleedde senior functies met internationale verantwoordelijkheid bij multinationale ondernemingen en werkte als een lid van een ministerieel kabinet.

Bij ZENIT is Inge Senior Consultant en zij begeleidt voornamelijk de internationale Get Results Together veranderingstrajecten. Inge is gespecialiseerd in Leadership development en Executive coaching.

 

U kan rechtstreeks contact opnemen met Inge Simons:
Email: inge@zenit.be
Tel: +32 3 236 88 66

 

In memoriam Reginald Schaumans 1951-2017

Samen met de consultant hebben we de missie en de visie van het bedrijf opgesteld en de daaraan gekoppelde acties. De consultant heeft ons ook begeleid in communicatie naar de specifieke doelgroepen. Eigenlijk hebben we met zijn hulp onze wilde ideeën samen gegoten tot een werkinstrument.
Citaat uit het Q*For referentenonderzoek Q*For referentenonderzoek