Zenit Inspiratie Workshop


Donderdag 9 Mei 2019 om 13.30 u.


Iedere organisatie wordt ooit geconfronteerd met kantelmomenten. Ze zijn het gevolg van alle mogelijke groeipijnen, nood aan extra financiering, wijzigingen in aandeelhoudersstructuur enz… Het is belangrijk deze uitdagingen tijdig te identificeren, om ze vervolgens als hefboom te gebruiken voor een winstgevende groei.

In opdracht van Consilio-Partners heeft Marcel Van der Avert, in samenwerking met de Universiteit Antwerpen, een kwalitatief onderzoek uitgevoerd naar de kantelmomenten bij organisaties. Hierbij werden toonaangevende ondernemers en managers geïnterviewd. Denk hierbij aan Herman Daems, Tom Willemen, Jürgen Ingels, Marco Croon…

We starten dit event met de onderzoeksresultaten, waarna we u op een interactieve manier  inzichten en tips laten ontdekken, die u concreet kan gebruiken voor uw persoonlijke uitdagingen (kantelmomenten, changeprojecten..). Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met uw persoonlijke kantelmomenten, met als doel deze uitdagingen om te vormen tot betere resultaten voor uw bedrijf.

Gedurende 25 jaar is ZENIT actief met het resultaatgericht begeleiden van organisaties, die geconfronteerd worden met de uitdagingen van kantelmomenten. Op dit event inspireren wij u met onze innoverende approach, die leidt tot de gewenste resultaten en positieve veranderingsprocessen.

Wie?

CEO’s, bedrijfsleiders, managers, afdelingsverantwoordelijken en HR-managers die betere team- of organisatieresultaten willen behalen.

Waarom deelnemen aan dit event ?

 • In een minimum van tijd een maximum aan tips, adviezen en ideeën die bruikbaar zijn voor uw organisatie en uw persoonlijke uitdagingen.


Programma:

 • 13u00: Onthaal

 • 13u30: Onderzoeksresultaten en hefbomen: wat betekent dit voor u?

 • 15u30: Van hefbomen naar groei: hoe dit toepassen in uw organisatie? Wat werkt er? Wat werkt er niet?

 • 17u00: Netwerk receptie


Praktisch:

 • Locatie
  We hebben gekozen voor een rustige en inspirerende plek in een groene omgeving.
  Oxdonkstraat 168. 1880 Kapelle op-den Bos (015 71 00 52)

 • https://www.koningsteen.be


 

 • Indien u een persoonlijke uitnodiging ontvangt, zijn er voor u geen kosten verbonden aan de deelname.


Inschrijven
"Bij een fusie is de integratie van de twee bedrijfsculturen erg belangrijk. Marcel Van der Avert heeft ons hierbij meesterlijk geholpen en dit op een manier die het vertrouwen van onze medewerkers heeft gewonnen en voor de directie resulteerde in krachtige en resultaatgerichte actiepunten. Aanvullend hebben we met het management comité het "Get Results Together" traject doorlopen. Hierbij stond open dialoog met medewerkers, vertrouwen en betrokkenheid centraal. Dit was geen vrijblijvende aanpak en het heeft onze organisatie danig dooreengeschud. Het heeft echter de gewenste resultaten opgeleverd en concrete veranderingen en verbeteringen in gang gezet".
Mieke Verstraeten Operations Director Induver