Iedere organisatie wordt ooit geconfronteerd met kantelmomenten. Ze zijn het gevolg van alle mogelijke groeipijnen, nood aan extra financiering, wijzigingen in de aandeelhoudersstructuur,…. Het is belangrijk deze uitdagingen tijdig te identificeren, om ze vervolgens als hefboom te gebruiken voor een winstgevende groei.

In opdracht van Consilio-Partners heeft Zenit, in samenwerking met de Universiteit Antwerpen, een kwalitatief onderzoek uitgevoerd naar de kantelmomenten bij organisaties. Hierbij werden toonaangevende ondernemers en managers geïnterviewd. Denk hierbij aan Herman Daems, Tom Willemen, Jürgen Ingels, Marco Croon…

We starten dit event met het overlopen van de onderzoeksresultaten, waarna we u graag inspireren met inzichten en tips over hoe u deze uitdagingen omvormt tot betere resultaten voor uw bedrijf.

Sprekers:

Marcel Van der Avert (Zenit)
Luc Van Milders (Consilio-Partners)

Vervolgens staat een panelgesprek op het programma met ondernemers die een uitgebreide ervaring hebben in het omgaan met kantelmomenten:

  • Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson Belux)

  • Tom Willemen (CEO Willemen Group)

  • Jan Gesquière (CFO Besix)

  • Dirk Mertens (CEO De Boer Waterproofing Solutions)


We sluiten af met een netwerkreceptie.

Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek ‘Ongeziene Resultaten: Prestatieverbeteringen onder de radar’ van Marcel Van der Avert (LannooCampus, 2014).

Dit vindt plaats op donderdag 25 Oktober 2018 om 13.30 uur in het ETION-gebouw, Sneeuwbeslaan 20 te Wilrijk.

Programma:
13.30 uur: Onthaal
14.00 uur: Onderzoeksresultaten en hefbomen
15.30 uur: Panelgesprek
17.00 uur: Netwerkreceptie

Prijs:
€ 75 (inclusief boek)

Inschrijven:
Als u ETION-lid bent kan u rechtstreeks inschrijven. 
Indien u geen ETION-lid bent, kan u via een mail naar ons ook inschrijven aan dezelfde voorwaarden.